Teknoloji,Mobil,Internet,Yasam ve Sağlık Adına Herşey
Facebook | Twitter | RSS | Google
iPhone 5S mi? Galaxy S5 mi? Telefonlar Neden Patlıyor ? İnternette Nasıl Para Kazanılır? iOS Uygulamaları ve Haberleri Android Uygulamaları ve Haberleri

İnternetten nasıl para kazanılır?


internetten para kazanInternetten para kazanmanın birkaç yolu!
Internette sadece eğlenmek yerine bazı boş zamanlarınızda parada kazanabilirsiniz. Bu yazımızda size internetten para kazanma yollarından ve bazı iş fikirlerinden bahsedeceğiz.


Peki bu iş kolay mı? Arkadaşlar öğrenmek istedikten sonra kolay, hazırcı olmadıktan sonra onu alıp oraya yapıştırmadıktan sonra kendiniz birşeyler ekleyerek neler yapabildiğinizi göreceksiniz. İnternetten para kazanma yolları bireysel girişimcilik ve kurumsal girişimcilik olarak ikiye ayrılabilir. Kurumsal firmalar mallarını internet üzerinden e-ticaret yoluyla satarak para kazanabilirler. Bireysel girişimciler için ise oldukça fazla seçenek vardır, ilk olarak dediğimiz gibi yeterki siz gerçekten istekli olun.

Satış Ortaklığı ile Para Kazanın
Satış ortaklığı nedir? Kurumsal firmaların internet üzerinden yaptıkları satışlara ortak olarak, onların mallarını sizde satarak bu satış üzerinden komisyon ile ciddi gelirler elde edebilirsiniz. Ancak ilk olarak bir web sayfanızın olması size büyük avantaj sağlayacaktır. Yeni bir web sayfası oluşturmak için uçuk kodlar ya da bilgilere ihtiyacınız yok! Artık internet üzerinden kolayca bir blog oluşturarak web sayfası sahibi olabilirsiniz.

Satış ortaklığının avantajları

  • Siz sadece sattığınız malla ilgilenirsiniz.
  • Müşteri ve satıcı ile hiçbir şekilde yüz göz olmazsınız
  • Satılan ürünün kargo,geri iadesi vs. işlerinin hiçbiri sizi ilgilendirmez.
  • Sizi sadece sattığınız ürünün komisyonu ilgilendirir.
  • Doğru şekilde ilerlerseniz ciddi şekilde paralar kazanabilirsiniz.
  • Herhangi bir e-ticaret yatırımı gerektirmez.

E-ticaret ile Para Kazanın
E-ticaret der, demek aklınıza büyük e-ticaret yatırımları gelmesin, büyük firmaların e-ticaret sistemi farklı bir boyut, siz küçük bir işletmeyseniz ya da ufak bir kaç parça eşya satmak, evde yaptığınız tatlı ve börek tarzı şeyleri satmak için e-ticaret kullanabilirsiniz. Bu sayede koskoca bir topluluğa hitap ederek cok daha fazla insana ulaşabilir ve satışlarınızı olduğundan cok fazla artırabilirsiniz.

Her Zaman Kendi Bildiklerinize Yönelin
İlgi gösterdiğiniz ve bildiğiniz konular üzerine yönelin ve bu konular hakkında bir web sayfası oluşturun, sayfanızı daima güncel tutun ve konular hakkında bildiklerinizi zamana yayarak sayfanıza yazın. Zamanla ziyaretçi ve sizi takip eden kullanıcı sayısı artmaya başlayacaktır. Şimdi sıra web sayfanıza reklam vermeye geldi, sayfanızla ilgili reklamlar vererek para kazanmaya başlabilirsiniz.

Anket doldurma ile para kazanılabilir mi?
Bizim kendi düşüncemiz, bu tür işlerden uzak durun arkadaşlar. Kolay para kazanma vaadi veren bu sistemlerden para kazanmanız dahi mucizedir. O yüzden bu tür işlere yönelmeden, internetin bu dalından durabildiğiniz kadar uzak durun.

İnternetten para kazanmak günümüzün en popüler konularından bir tanesi, ancak bu işe başlamadan önce kendinize hedefler ve ne yapmak istediğinizi belirleyin. Bu işe başladıktan sonra sakın acele etmeyin! Herşey bu kadar kolay olsaydı kimse çalışırmıydı. Herzaman güncel ve özgün içerekli olun, umarız faydalı olmuşuzdur. Başarılar!

Bu Yazı Hakkında Birseyler Demek İstermisiniz ?

  1. güzel açıklama teşekkürler bana katkısı oldu

    YanıtlaSil
  2. Kişiyi tatmin edebilecek en yararlı olanı e-ticaret sanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hedefleriniz doğrultusunda size en uygun alternatifi seçebilirsiniz

      Sil
  3. Yüksek getirisi olabilecek tek Seçenek Ferhat'ın dediği gibi e-ticaret

    YanıtlaSil

Copyright © 2013 - 2014 | Tüm Hakları Saklıdır
Şafak ÖZTÜRK Kişisel Blog Sayfası



sayac